Onze dagschotels
Mei
Donderdag 1 : Lente spiesje, gestoofde groenten, aardappelen
Vrijdag 2 : Vis gratin op Ostendse wijze, puree
Maandag 5 : Vogel zonder kop, oven tomaat, puree
Dinsdag 6 : Gevogelte buchette, boontjes, gestoofde aard.
Woensdag 7 : Cordon bleu, wok van groentjes, aardappelen met peterselie
Donderdag 8 : Coq au vin, natuur aardappelen
Vrijdag 9 : Zalmfilet, groenten julienne
Maandag 12 : Macaroni's met ham
Dinsdag 13 : Kalfs crepinette, spruitjes, rösti aardappelen
Woensdag 14 : Kalkoen steak Chasseur, krielaardappelen
Donderdag 15 : Varkens stoofpotjes dijonaise, Gestoofde aardappelen
Vrijdag 2 : Vis gratin op Ostendse wijze, puree
Maandag 5 : Vogel zonder kop, oven tomaat, puree
Dinsdag 6 : Gevogelte buchette, boontjes, gestoofde aard.
Woensdag 7 : Cordon bleu, wok van groentjes, aardappelen met peterselie
Donderdag 8 : Coq au vin, natuur aardappelen
Vrijdag 9 : Zalmfilet, groenten julienne
Maandag 12 : Macaroni's met ham
Dinsdag 13 : Kalfs crepinette, spruitjes, rösti aardappelen
Woensdag 14 : Kalkoen steak Chasseur, krielaardappelen
Donderdag 15 : Varkens stoofpotjes dijonaise, Gestoofde aardappelen
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod


Vrijdag 16 : Schelvisfilet, chorizo-roomsaus, peultjes, puree
Maandag 19 : Orloff gebraad, paddenstoelen, potatoes
Dinsdag 20 : Gevulde tomaten - puree
Woensdag 21 : Kalkoenschnitzel in roomsaus en witloof
Donderdag 22 : Varkenswangen stoofpotje
Vrijdag 23 : Kabeljauwhaasje florentine, puree
Maandag 26 : Mixed grill, ratatouille en gestoofde aard.
Dinsdag 27 : Spaghetti Bolognese
Woensdag 28 : Beenhesp, boontjes en duchesse aardappelen
Donderdag 29 : Vol au vent, Griekse pasta’s
Vrijdag 30 : Vispannetje in homardine saus, puree
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 19 : Orloff gebraad, paddenstoelen, potatoes
Dinsdag 20 : Gevulde tomaten - puree
Woensdag 21 : Kalkoenschnitzel in roomsaus en witloof
Donderdag 22 : Varkenswangen stoofpotje
Vrijdag 23 : Kabeljauwhaasje florentine, puree
Maandag 26 : Mixed grill, ratatouille en gestoofde aard.
Dinsdag 27 : Spaghetti Bolognese
Woensdag 28 : Beenhesp, boontjes en duchesse aardappelen
Donderdag 29 : Vol au vent, Griekse pasta’s
Vrijdag 30 : Vispannetje in homardine saus, puree
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod