Onze dagschotels
Juni
Maandag 2 : Varkenshaasje Blackwell, gestoofde aard.
Dinsdag 3 : Vogels zonder kop, broccoli en puree
Woensdag 4 : Gepaneerde kalkoenschnitzel, tomaat in de oven en kriel aardappelen
Donderdag 5 : Stoofvlees op Vlaamse wijze
Vrijdag 6 : Vis waterzooi en puree
Maandag 9 : Rundstong in Madera saus, puree
Dinsdag 10 : Italiaanse balletjes, risotto met paddenstoelen
Woensdag 11 : Gevogelde waterzooi, aardappelen,
Donderdag 12 : Rundstoofpotje op Bourgondische wijze, natuur aardappelen
Vrijdag 13 : Gepaneerde koolvisfilet, stoemp van prei
Dinsdag 3 : Vogels zonder kop, broccoli en puree
Woensdag 4 : Gepaneerde kalkoenschnitzel, tomaat in de oven en kriel aardappelen
Donderdag 5 : Stoofvlees op Vlaamse wijze
Vrijdag 6 : Vis waterzooi en puree
Maandag 9 : Rundstong in Madera saus, puree
Dinsdag 10 : Italiaanse balletjes, risotto met paddenstoelen
Woensdag 11 : Gevogelde waterzooi, aardappelen,
Donderdag 12 : Rundstoofpotje op Bourgondische wijze, natuur aardappelen
Vrijdag 13 : Gepaneerde koolvisfilet, stoemp van prei
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod


Maandag 16 : Konijn met Rodenbach, appelmoes en natuur aardappelen
Dinsdag 17 : Gehakte bouletten met tomaten saus - puree
Woensdag 18 : Melkvarken haasje, schorseneren in room, kriel aardappelen
Donderdag 19 : Gevogelde spiesje, zomers groentjes
Vrijdag 20 : Vis gratin op Ostendse wijze, puree
Maandag 23 : Gevogelde buchette, boontjes en ardappelen
Dinsdag 24 : Chipolata, erwtjes en wortelen, aardappelen met peterselie
Woensdag 25 : Ardeeensgebraad, perzik, dauphinois aard.
Donderdag 26 : Kipfilet supreme Archiduc, Griekse pasta's
Vrijdag 27 - Paella van vis
Maandag 30 : Geroosterd kipfilet, zomergroenten, kriel aard.
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod
Dinsdag 17 : Gehakte bouletten met tomaten saus - puree
Woensdag 18 : Melkvarken haasje, schorseneren in room, kriel aardappelen
Donderdag 19 : Gevogelde spiesje, zomers groentjes
Vrijdag 20 : Vis gratin op Ostendse wijze, puree
Maandag 23 : Gevogelde buchette, boontjes en ardappelen
Dinsdag 24 : Chipolata, erwtjes en wortelen, aardappelen met peterselie
Woensdag 25 : Ardeeensgebraad, perzik, dauphinois aard.
Donderdag 26 : Kipfilet supreme Archiduc, Griekse pasta's
Vrijdag 27 - Paella van vis
Maandag 30 : Geroosterd kipfilet, zomergroenten, kriel aard.
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod