Onze dagschotels
Juli
Dinsdag 1 : Vogel zonder kop, gestoofde wortelen
Woensdag 2 : Hespenrolletjes met witloof - puree
Donderdag 3 : Mix Grill - zomergroenten - aardappelen
Vrijdag 4 : Tongrolletjes - fijne groenten - puree
Maandag 7 : Westerngebraad - ratatouille - Dauphinois aardappelen
Dinsdag 8 : Vogelnest - rode kool - aardappelen
Woensdag 9 : Cordon bleu - bloemkool - rösti aardappelen
Donderdag 10 : Stoofvlees op Vlaamse wijze
Vrijdag 11 : Schelvis met spinazie - puree
Maandag 14 : Kip met appelmoes en aardappelen
Dinsdag 15 : Worst met kaas - boontjes in tomatensaus
Woensdag 2 : Hespenrolletjes met witloof - puree
Donderdag 3 : Mix Grill - zomergroenten - aardappelen
Vrijdag 4 : Tongrolletjes - fijne groenten - puree
Maandag 7 : Westerngebraad - ratatouille - Dauphinois aardappelen
Dinsdag 8 : Vogelnest - rode kool - aardappelen
Woensdag 9 : Cordon bleu - bloemkool - rösti aardappelen
Donderdag 10 : Stoofvlees op Vlaamse wijze
Vrijdag 11 : Schelvis met spinazie - puree
Maandag 14 : Kip met appelmoes en aardappelen
Dinsdag 15 : Worst met kaas - boontjes in tomatensaus
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod


Woensdag 16 : Kalfscrepinette - broccoli - Duchesses
Donderdag 17 : Varkenswangen Matelote - natuur aard.
Vrijdag 18 : Visstoofpotje in homardine saus
Maandag 21 : Spaghetti Bolognaise
Dinsdag 22 : Bretoens gebraad - spuitjes - rösti
Woensdag 23 : Kalkoen haasje Grand Veneur - appelmoes
Donderdag 24 : Rundsstoofvlees op Bourgondische wijze
Vrijdag 25 : Zalmfilet - fijne groentjes - puree
Maandag 28 : Konijn met Oude bruin Petrus, appelmoes
Dinsdag 29 : Ardeense hamburger - boontjes - aardappelen
Woensdag 30 : Macaroni met ham
Donderdag 31 : Gevogelde waterzooi - gestoomde aardappelen
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod
Donderdag 17 : Varkenswangen Matelote - natuur aard.
Vrijdag 18 : Visstoofpotje in homardine saus
Maandag 21 : Spaghetti Bolognaise
Dinsdag 22 : Bretoens gebraad - spuitjes - rösti
Woensdag 23 : Kalkoen haasje Grand Veneur - appelmoes
Donderdag 24 : Rundsstoofvlees op Bourgondische wijze
Vrijdag 25 : Zalmfilet - fijne groentjes - puree
Maandag 28 : Konijn met Oude bruin Petrus, appelmoes
Dinsdag 29 : Ardeense hamburger - boontjes - aardappelen
Woensdag 30 : Macaroni met ham
Donderdag 31 : Gevogelde waterzooi - gestoomde aardappelen
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod