Onze dagschotels
December
Maandag 1 : Varkensgebraad diaboliek, bloemkool, aard.
Dinsdag 2 : Ardeense hamburger, boontjes, gestoofde aard.
Woensdag 3 : Kalfscrepinette, courgettes, rösti aardappelen
Donderdag 4 : Coq au vin, puree
Vrijdag 5 : Zalmfilet - Fijne groentjes - puree
Maandag 8 : Vol au vent, puree
Dinsdag 9 : Italiaanse worst, rode kool, gestoofde aardappelen
Woensdag 10 : Vogel zonder kop, butternuts moes, aardappelen nootjes
Donderdag 11 : Vlaamse stoofvlees, aardappelen
Vrijdag 12 : Visstoofpotje in homardine saus
Maandag 15 : Kalkoenrollade Grand Veneur, peer in de wijn, puree
Dinsdag 2 : Ardeense hamburger, boontjes, gestoofde aard.
Woensdag 3 : Kalfscrepinette, courgettes, rösti aardappelen
Donderdag 4 : Coq au vin, puree
Vrijdag 5 : Zalmfilet - Fijne groentjes - puree
Maandag 8 : Vol au vent, puree
Dinsdag 9 : Italiaanse worst, rode kool, gestoofde aardappelen
Woensdag 10 : Vogel zonder kop, butternuts moes, aardappelen nootjes
Donderdag 11 : Vlaamse stoofvlees, aardappelen
Vrijdag 12 : Visstoofpotje in homardine saus
Maandag 15 : Kalkoenrollade Grand Veneur, peer in de wijn, puree
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod


Dinsdag 16 : Boerenworst, appelmoes, aardappelen
Woensdag 17 : Lasagne
Donderdag 18 : Marcassin stoofpotje op Brabançonne wijze
Vrijdag 19 : Koolvishaasje met basilicum, puree
Maandag 22 : Kip in zoet zuur, Griekse pasta’s
Dinsdag 23 : Zwitserse schijf, rode kool en pure
Woensdag 24 : Cordon bleu, boontjes, aardappelen
Donderdag 25 : Cassoulet met drie vleessoorten
Vrijdag 26 : Tongrolletjes in dillesaus en groentjes
Maandag 29 : Ardeensgebraad met mosterdsaus, aardappelen
Dinsdag 30 : Gevulde tomaat en puree
Woensdag 31 : Kalkoenschnitzel, boontjes in tomaat
Woensdag 17 : Lasagne
Donderdag 18 : Marcassin stoofpotje op Brabançonne wijze
Vrijdag 19 : Koolvishaasje met basilicum, puree
Maandag 22 : Kip in zoet zuur, Griekse pasta’s
Dinsdag 23 : Zwitserse schijf, rode kool en pure
Woensdag 24 : Cordon bleu, boontjes, aardappelen
Donderdag 25 : Cassoulet met drie vleessoorten
Vrijdag 26 : Tongrolletjes in dillesaus en groentjes
Maandag 29 : Ardeensgebraad met mosterdsaus, aardappelen
Dinsdag 30 : Gevulde tomaat en puree
Woensdag 31 : Kalkoenschnitzel, boontjes in tomaat
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod