+32 495 93 11 10 Contacteer ons

Onze dagschotels

Mei

Donderdag 1 : Lente spiesje, gestoofde groenten, aardappelen
Vrijdag 2 : Vis gratin op Ostendse wijze, puree

Maandag 5 : Vogel zonder kop, oven tomaat, puree
Dinsdag 6 : Gevogelte buchette, boontjes, gestoofde aard.
Woensdag 7 : Cordon bleu, wok van groentjes, aardappelen met peterselie
Donderdag 8 : Coq au vin, natuur aardappelen
Vrijdag 9 : Zalmfilet, groenten julienne

Maandag 12 : Macaroni's met ham
Dinsdag 13 : Kalfs crepinette, spruitjes, rösti aardappelen
Woensdag 14 : Kalkoen steak Chasseur, krielaardappelen
Donderdag 15 : Varkens stoofpotjes dijonaise, Gestoofde aardappelen

 

*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod

 

Vrijdag 16 : Schelvisfilet, chorizo-roomsaus, peultjes, puree 

Maandag 19 : Orloff gebraad, paddenstoelen, potatoes
Dinsdag 20 : Gevulde tomaten - puree 
Woensdag 21 : Kalkoenschnitzel in roomsaus en witloof
Donderdag 22 : Varkenswangen stoofpotje
Vrijdag 23 : Kabeljauwhaasje florentine, puree

Maandag 26 : Mixed grill, ratatouille en gestoofde aard.
Dinsdag 27 : Spaghetti Bolognese
Woensdag 28 : Beenhesp, boontjes en duchesse aardappelen
Donderdag 29 : Vol au vent, Griekse pasta’s
Vrijdag 30 : Vispannetje in homardine saus, puree

*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Louise Folie's gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten