Onze dagschotels
Mei
Woensdag 1 : Geroosterde kip, erwtjes, ajuinaardappelen
Donderdag 2 : Lente spiesje, schorseneren en aardappelen
Vrijdag 3 : Vis gratin op Ostendse wijze, puree
Zaterdag 4 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 5 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 6 : Vogel zonder kop, oven tomaat, puree
Dinsdag 7 : Gevogelte buchette, boontjes, gestoofde aard.
Woensdag 8 : Cordon bleu, wok van groentjes, aardappelen met peterselie
Donderdag 9 : Coq au vin, natuur aardappelen
Vrijdag 10 : Zalmfilet, groenten julienne
Zaterdag 11 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 12 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 13 : Macaroni's met ham
Dinsdag 14 : Kalfs crepinette, broccoli moes, rösti aardappelen
Woensdag 15 : Kalkoen steak Chasseur, krielaardappelen
Donderdag 2 : Lente spiesje, schorseneren en aardappelen
Vrijdag 3 : Vis gratin op Ostendse wijze, puree
Zaterdag 4 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 5 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 6 : Vogel zonder kop, oven tomaat, puree
Dinsdag 7 : Gevogelte buchette, boontjes, gestoofde aard.
Woensdag 8 : Cordon bleu, wok van groentjes, aardappelen met peterselie
Donderdag 9 : Coq au vin, natuur aardappelen
Vrijdag 10 : Zalmfilet, groenten julienne
Zaterdag 11 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 12 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 13 : Macaroni's met ham
Dinsdag 14 : Kalfs crepinette, broccoli moes, rösti aardappelen
Woensdag 15 : Kalkoen steak Chasseur, krielaardappelen
Donderdag 16 : Varkens stoofpotjes dijonaise, Gestoofde aardappelen
Vrijdag 17 : Heekhaasje met stoemp van prei
Zaterdag 18 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 19 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 20 : Orloff gebraad, paddenstoelen, oven aard.
Dinsdag 21 : Gevulde tomaten - puree
Woensdag 22 : Kalkoengebraad Grand Veneur en witloof
Donderdag 23 : Varkenswangen stoofpotje
Vrijdag 24 : Kabeljauwhaasje florentine, puree
Zaterdag 25 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 26 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 27 : Brochette van de chef, ratatouille en gestoofde aardappelen
Dinsdag 28 : Spaghetti Bolognese
Woensdag 29 : Beenhesp, boontjes en duchesse aardappelen
Donderdag 30 : Vol au vent, Griekse pasta’s
Vrijdag 31 : Vispannetje in homardine saus, puree
Vrijdag 17 : Heekhaasje met stoemp van prei
Zaterdag 18 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 19 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 20 : Orloff gebraad, paddenstoelen, oven aard.
Dinsdag 21 : Gevulde tomaten - puree
Woensdag 22 : Kalkoengebraad Grand Veneur en witloof
Donderdag 23 : Varkenswangen stoofpotje
Vrijdag 24 : Kabeljauwhaasje florentine, puree
Zaterdag 25 : Koude schotel of dagschotel naar keuze
Zondag 26 : Dagschotel volgens marktaanbod
Maandag 27 : Brochette van de chef, ratatouille en gestoofde aardappelen
Dinsdag 28 : Spaghetti Bolognese
Woensdag 29 : Beenhesp, boontjes en duchesse aardappelen
Donderdag 30 : Vol au vent, Griekse pasta’s
Vrijdag 31 : Vispannetje in homardine saus, puree