Onze dagschotels
Oktober
Woensdag 1 : Hespenrolletjes met witloof, puree
Donderdag 2 : Gevogelde brochette, Griekse pasta
Vrijdag 3 : Vis Waterzooi, stoemp van wortelen
Maandag 6 : Kalkoenfilet Poivrade, perzik, aardappelen
Dinsdag 7 : Hachis Parmentier
Woensdag 8 : Western gebraad, bloemkool gratin
Donderdag 9 : Cassoulet met 3 vlees soorten
Vrijdag 10 : Gegrilde koolvis met basilicum - puree
Maandag 13 : Beenhesp, boontjes, aardappelen met peer
Dinsdag 14 : Zwitserse schijf, gestoofde spruitjes, Dauphinois aardappelen
Woensdag 15 : Kalkoenschnitzel, appelmoes, aardappelen met tijm
Donderdag 2 : Gevogelde brochette, Griekse pasta
Vrijdag 3 : Vis Waterzooi, stoemp van wortelen
Maandag 6 : Kalkoenfilet Poivrade, perzik, aardappelen
Dinsdag 7 : Hachis Parmentier
Woensdag 8 : Western gebraad, bloemkool gratin
Donderdag 9 : Cassoulet met 3 vlees soorten
Vrijdag 10 : Gegrilde koolvis met basilicum - puree
Maandag 13 : Beenhesp, boontjes, aardappelen met peer
Dinsdag 14 : Zwitserse schijf, gestoofde spruitjes, Dauphinois aardappelen
Woensdag 15 : Kalkoenschnitzel, appelmoes, aardappelen met tijm
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod


Donderdag 16 : Varkenswangen in mosterd saus, aard.
Vrijdag 17 : Visstoofpotje in homardine saus
Maandag 20 : Rundstong in Madeira-saus, puree
Dinsdag 21 : Vogel zonder kop, rode kool, aardappelen
Woensdag 22 : Vol au vent, Griekse pasta
Donderdag 23 : Choucroute met drie vlees soorten
Vrijdag 24 : Zalmfilet - fijne groentjes - puree
Maandag 27 : Hespenrolletjes met prei, puree
Dinsdag 28 : Chipolata, erwtjes en wortelen, potatoes.
Woensdag 29 : Spaghetti Bolognaise
Donderdag 30 : Gevogelte waterzooi, rijst
Vrijdag 31 : Vispannetje op Oostendse wijze
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod
Vrijdag 17 : Visstoofpotje in homardine saus
Maandag 20 : Rundstong in Madeira-saus, puree
Dinsdag 21 : Vogel zonder kop, rode kool, aardappelen
Woensdag 22 : Vol au vent, Griekse pasta
Donderdag 23 : Choucroute met drie vlees soorten
Vrijdag 24 : Zalmfilet - fijne groentjes - puree
Maandag 27 : Hespenrolletjes met prei, puree
Dinsdag 28 : Chipolata, erwtjes en wortelen, potatoes.
Woensdag 29 : Spaghetti Bolognaise
Donderdag 30 : Gevogelte waterzooi, rijst
Vrijdag 31 : Vispannetje op Oostendse wijze
*Iedere zaterdag : Koude schotel of dagschotel naar keuze
*Iedere zondag : Dagschotel volgens marktaanbod